Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE FONTAJAU - XAVIER CUGAT

Navegació

Menú principal

Documents

AL·LEGACIÓ GUALS PARCIALMENT ESTIMADA AL PLE

Bona Nit a tothom. Avui en el ple extraordinari ( s’ha avançat, dons estava previst pel dia 21), s’han aprovat definitivament las ordenances municipals pel 2013 ( amb l'abstenció del PP, CUP i ICV-EUiA, el vot en contra del PSC i el vot favorable de CIU. Referent a l’al•legació presentada per l’AVFONTAJAUXC , el equip de govern municipal l’ha tinguin en compta parcialment i han aprovat una rebaixa del 20% en la taxa (tan pel guals com per l’entrada/sortida de vehicles) per les vivendes unifamiliars.

L’argument municipal ha sigut que l’esmentada rebaixa equivalia a ingressar 100.000 € menys /anuals a les arques municipals i que un descompte major no era assumible pel consistori.

VALORACIÓ:
En primer lloc us volem felicitar per el suport que heu donat a la associació de veïns en aquesta reivindicació

L’esmentada rebaixa queda molt lluny de la nostra reivindicació, tot i així això es motiu de satisfacció personal el fet que s’ hagi tingut en compte una al•legació presentada per uns associació de veïns per modificar l’ordenança en aquest punt, cosa que ha estat manifestada per diferents grups municipals al ple.

De totes maneres, si algú de vosaltres esta interessat en seguir endavant amb aquest tema (contractar un advocat ,etc) no dubteu en posar vos en contacta amb nosaltres.

Gracies a tothom

Associació de veïns Fontajau-X.Cugat AVFONTAJAUXC

Document  (docx 11.41KB)
PARTICIPACIÓ LOTERIA NADAL 2012

O,5 Euros per numero de soci 2012 al corrent de pagament, al numero 90102

Document  (pdf 442.99KB)
AL•LEGACIONS Contra l’aprovació inicial de l’Ordenança Fiscal reguladora de a taxa per guals, entrades de vehicles i reserves d'aparcament.
Document  (pdf 334.04KB)
LLISTA PRODUCTES BARRACA FIRES 2012

Aquí teniu la llista de preus dels productes que podeu trobar a la barraca de l'AVFONTAJAUXC que tenim instalada a La Copa per aquestes fires 2012

Document  (docx 12.51KB)
CARTA NO CONFORMITAT NOVA TAXA GUALS I ENTRADA DE VEHICLES

Carta adreçada a l'Alcalde de Girona per part de l'AVFONTAJAUXC sobre el tema dels guals.

Document  (pdf 275.62KB)
CONVOCATORIA REUNIÓ DIJOUS 26 FEBRER 2009
Document  (jpg 87.62KB)
 
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona